Medicijn ervaringen

Dankzij medicijn ervaringen van anderen krijg je echte, uit het leven gegrepen verhalen die jou kunnen helpen bij je keuze om wel of niet een bepaald geneesmiddel te gebruiken. Hoewel je deze verhalen nooit moet zien als medisch advies (raadpleeg hiervoor je arts en de bijsluiter van het geneesmiddel), kun je hierdoor wel een idee krijgen hoe gemiddeld wordt gereageerd. Vandaar dat wij zoveel mogelijk medicijn ervaringen verzamelen.

Welke medicijn ervaringen kan ik lezen en delen?

Op dit moment zijn we onze database met medicijn ervaringen hard aan het uitbreiden, zodat iedereen over zijn of haar medicijnen kan vertellen wat de goede en slechte kanten zijn. Je kunt tot nu toe de volgende verhalen lezen of toevoegen:

Tramadol ervaringen

Heb je een tip voor een geneesmiddel dat nog niet genoemd wordt? Neem dan contact met ons op.

Wie kan medicijn ervaringen delen?

Iedereen mag zijn of haar medicijn ervaringen met ons delen. Wij zijn altijd op zoek naar verhalen van medicijngebruikers om te zien hoe zij een bepaald middel ervaren. Jouw bijdrage kan bovendien zeer nuttig zijn voor andere bezoekers die een bepaald geneesmiddel voorgeschreven hebben gekregen of overwegen te gaan gebruiken.

Hoe kan ik medicijn ervaringen delen?

Op elke specifieke pagina over een geneesmiddel staat een button waarmee een formulier opent. Vul dit helemaal in en klik op de button onder het formulier (vergeet niet het vakje erboven aan te vinken) om je ervaringen te delen. Zo houden we elkaar op de hoogte.

Waarom zou ik mijn medicijn ervaringen delen?

Jouw medicijn ervaringen kunnen een ander helpen met de beslissing om wel of niet dit medicijn te gaan gebruiken. Dit kan flink helpen! En doe je het niet voor een ander, dan kun je het altijd nog voor jezelf doen. Jouw verhaal is namelijk mogelijk een iPhone X waard! Dit werkt heel eenvoudig: bij jouw verhaal geef je ook je e-mailadres. Jouw e-mailadres is vervolgens je lootje in de trekking, waarin wij een iPhone X verloten! Maak je geen zorgen: we gebruiken je e-mailadres alleen maar om je te bereiken als je de prijs hebt gewonnen. Je krijgt dus geen reclame of andere ongewenste spam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *